Consultancy

Hoe kan ik u adviseren?

Een website is een fantastische manier om uw bedrijf aan de wereld te presenteren! Het is tegelijk een visitekaartje, een middel om mensen te interesseren en meer klanten te werven en omzet te behalen! Maar het kan ook andersom. Als uw website geen prettige ervaring geeft (slordig of slecht vormgegeven, informatie moeilijk te vinden, enz.) zullen bezoekers (en daarmee potentiële klanten!) er juist door afhaken!

Nog erger is het als uw website helemaal niet gevonden wordt. Hij kan er nog zo prachtig uitzien, als hij niet in de zoekresultaten van Google opduikt, heeft u er weinig aan.

Als web consultant kan ik hiermee helpen:

  • uw website zal beter gevonden worden door een hogere positie in de Google zoekresultaten
  • een hoger percentage van de bezoekers keert terug
  • een hoger percentage van de bezoekers neemt contact met u op of plaatst een bestelling
  • u uw omzet kunt verhogen.
  • u van uw website écht een toegevoegde waarde kunt maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er komt veel bij kijken om dit te bewerkstelligen. Belangrijk is in ieder geval dat u zich als organisatie gaat realiseren dat u hier een sleutelrol in speelt. U hebt namelijk de kennis over de markt en de doelgroep waarop uw product of dienst zich richt, en u bepaalt de visie en richting van uw organisatie!

Het gaat erom deze kennis, visie en ervaring in uw website te stoppen zodat bezoekers dit ook ervaren als ze nog geen persoonlijk contact met u hebben gehad.

Wilt u meer weten? Op de contactpagina vindt u alle benodigde gegevens.

 

Voorbeeld

Een goed voorbeeld is de website GynaecologischeKankerVragen.nl

Hier kunnen mensen op een forum geleid door medische specialisten en experts terecht met vragen over gynaecologische kanker. De website is in eerste instantie in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Na een sitescan is de site voorzien van meer tekst en uitleg, gebruiksvriendelijker, is de vindbaarheid verbeterd, en ondersteunt het ook verouderde internetbrowsers die vaak in ziekenhuizen nog de standaard zijn.