WPML consultant nodig voor het oplossen van WPML problemen?

Foto van Het Industriegebouw Rotterdam

WPML CONSULTANT INHUREN

Als WPML-consultant is het leuk om bij bedrijven op bezoek te gaan, en de mensen in hun eigen habitat mee te maken. Zo was ik gisteren bij één van de bedrijven in Het Industriegebouw in Rotterdam om een WPML-setup door te nemen, de laatste stukjes tekst in strings om te zetten, en onduidelijkheden uit te leggen.

Het Industriegebouw is een prachtig gebouw ontworpen nét voor de tweede wereldoorlog, en erna gebouwd, dat in 2015 door een investeerder nieuw leven werd ingeblazen, en nu vol zit met hippe nieuwe startups. Dat is weer eens een heel andere omgeving dan mijn eigen kantoortje in Voorhout 🙂

Ook hulp nodig met WPML? Als WPML expert ben ik zeer ervaren in het opzetten en troubleshooten van WPML, ook in combinatie met WooCommerce en/of Advanced Custom Fields (ACF), etc. WPML is met afstand het meest succesvolle meertalen-systeem voor WordPress. Dat betekent echter niet dat het altijd even gemakkelijk is om te implementeren, er zijn enorm veel plugins waarmee het moet samenwerken. Als je niet bekend bent met het systeem, kan het allemaal nogal intimiderend worden. Als je weet wat je moet doen, is het echter allemaal niet zo ingewikkeld, en raak je snel genoeg gewend ermee te werken. Ik kan de problemen in de configuratie oplossen, en uitleggen hoe het systeem het best gebruikt kan worden in elke situatie.

Meer weten? !

Met vriendelijke groet,
Boris Hoekmeijer

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2019 ★ Gepubliceerd: May 7, 2019
1 Comment

  • Mirjam says:

    Hi Boris, ik gebruik WPML voor het vertalen van mijn website. Nu heb ik mijn landingspagina aangepast en deze weer vertaald met wpml. Nu heb ik 2 problemen:
    – Landingspagina is 100% vertaald naar het Engels, maar de Engelse vlag verschijnt niet in mijn menu balk.
    – De andere talen werken wel maar—de menu balk is verdwenen op de Franse landingspagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *