Waarom een WordPress WPML contractor meertalenexpert inhuren?

WAAROM WORDPRESS & WPML

Momenteel is WordPress wereldwijd met afstand het meestgebruikte CMS. Gebruik makend van handgemaakte code of puttend uit het oneindige aanbod aan gratis en betaalde plug-ins,
biedt het enorm veel mogelijkheden om ontwerp en functionaliteit te creëren en uit te breiden. De grote ondersteunende gemeenschap online (professionele ondersteuning voor betaalde plugins, en ontwikkelaars en gebruikers van over de hele wereld die code delen en elkaar helpen bij het vinden van oplossingen) is een andere grote kracht van WordPress

Deze factoren samen hebben mij jaren geleden doen besluiten mij te richten op het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites voor mijn klanten. Dat betekent niet dat andere Content Management Systemen niet goed zijn overigens, ik geef er echter de voorkeur aan mij te specialiseren in één onderwerp. Na 8 jaar moet ik de eerste klant nog ontmoeten die mij vraagt iets te bouwen dat niet mogelijk is met WordPress als basis.

Blog Item Huren WordPress Wpml Contractor

WORDPRESS MEERTALIG

Nederland is een internationaal gericht land. Daar is ons land groot mee geworden, en zo zullen we het ook blijven doen omdat we nu eenmaal een klein land zijn (ok, nog een paar miljoen Vlamingen erbij).

Daarom komt het regelmatig voor dat ik in opdracht WordPress meertalig uitvoer. Meestal Nederlands en Engels, maar ook Duits, Frans en Italiaans passeren de revue. Dit komt doordat mijn klanten hun onderneming ook op gebieden voorbij onze eigen taalgrenzen richten: zij verkopen hun producten, verhuren hun huizen en tonen hun kennis ook in de landen om ons heen, of richten zich zelfs op de hele wereld als doelgroep.

Er is een aantal bekende meertalige oplossingen voor WordPress beschikbaar, maar geen ervan is bekender dan WPML. Met reden, want de WPML plug-in suite integreert naadloos met het WordPress systeem, en stelt ontwikkelaars eenvoudig in staat hun op maat gemaakte thema’s en plug-ins aan te passen voor een meertalig platform. En mocht je toch een probleem tegenkomen, dan biedt WPML ook nog eens uitstekende ondersteuning. Een klein voorbeeld van hun dieptekennis kun je vinden (alleen in het Engels).

VERTAALDIENST

Natuurlijk kun je je vertaling ook gewoon doen met Google Translate. Een geweldig hulpmiddel als je op zoek bent naar een snelle vertaling. Maar als u uw onderneming en website serieus neemt, is een vertaling op professioneel niveau gewenst. U huurt tenslotte ook een professional in om uw content te schrijven als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw onderneming te laten groeien. Elke branche heeft zo haar eigen jargon, en dat kunt u niet fatsoenlijk vertalen met een geautomatiseerd systeem. Bovendien heeft elk land zijn eigen cultuur, wat doorsijpelt in hoe informatie gecommuniceerd wordt.

Dus, doe uzelf en uw onderneming een plezier, en huur een professionele vertaaldienst in om uw content optimaal op de regionale markt af te stemmen.

Op dat punt bewijst de WPML Translation Management plug-in zijn waarde. Het stelt u in staat om professionele vertaaldiensten in het systeem in te voeren en toegang te verlenen tot de teksten die vertaald moeten worden door deze als taak te versturen. Zelfs SEO-informatie kan hierin worden meegenomen. De vertaler can op afstand de taken benaderen, de vertaling uitvoeren en deze via het systeem weer terug bij u aanbieden ter beoordeling. Allemaal binnen het WordPress/WPML systeem. Dat scheelt veel tijd!

MEERTALEN EXPERTS

OnTheGoSystems heeft het “WPML experts” (WPML Contractors) platform opgezet om ervaren WPML-ontwikkelaars en eigenaren van meertalige websites op zoek naar hulp met een WPML systeem bij elkaar te brengen. Dit is voor alle betrokken partijen een prachtige gelegenheid: De eigenaar van de WPML website is verzekerd van een hoog niveau expertise om hun website te realiseren, de experts (webdesigners en ontwikkelaars) krijgen de kans hun kennis en vaardigheden te etaleren om zo nieuwe klanten aan te trekken, en WPML wordt op deze manier nog populairder dan het al is.

Omdat ik een offical WPML contractor ben, kunt u mijn personeelijke profiel hier bekijken:

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Neem gerust en vrijblijvend met mij op!
Met vriendelijke groet,
Boris Hoekmeijer

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2018 ★ Gepubliceerd: June 25, 2018
5 Comments

 • Mirjam says:

  Hi Boris, een paar dagen terug heb ik je hulp ingeroepen. Je bent vast druk. Kun je mij helpen? Misschien via een remote sessie. Ik heb de home pagina in het engels vertaald maar kan hem niet openen omdat het vertaal vlaggetje ontbreekt. Ik heb geen idee waarom de andere talen wel verschijnen maar de Engelse niet. Mijn 0624720162 Vrgrt
  Mirjam

  • Boris Hoekmeijer says:

   Excuus,
   deze was in het spam filter blijven hangen.

  • Boris Hoekmeijer says:

   Hallo Mirjam,
   dank voor je aanvraag. Zoals afgesproken hebben we morgen contact!
   Met vriendelijke groet,
   Boris

 • Justin van Oel (Pixelheads) says:

  Wij hebben met regelmaat een aantal vraagstukken (o.a. WordPress/WooCommerce/WPML) die wij bij Boris neerleggen. Deze worden altijd snel en vakkundig opgelost met uitgebreide uitleg wat er is aangepast.
  (bron: Google)

 • Testalize.me (eigenaar) says:

  Boris heeft ons uitstekend geholpen met het vertalen van onze site met WPML. In de toekomst weten we bij wie we moeten zijn voor vragen!
  (bron: Google).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *