Zeilwebsite (zeilblog) ontwerp en bouw op maat

article header image

Bent u een fervent zeiler? Houdt u uw reisverslagen bij op een website, of wilt u dat gaan doen? Als u de verschillende zeilblogs op het Internet bekijkt, valt u op dat een aantal dingen vaak mankeert:

Informatiestructuur

foto bij artikel zeilblog

De informatiestructuur is onlogisch. Het is moeilijk om een overzicht te behouden: Zit ik nu het verslag te lezen van 2009 of 2010? Hoe kom ik naar het verslag van de volgende dag, of het bijbehorende foto-album? Ik raak snel de weg kwijt! Hoe kan een zeiler nu zonder een goed kompas?

Vormgeving

Veel websites zijn gebouwd door de zeilers zelf, of door een kennis die er ook wel iets vanaf weet. Dat is begrijpelijk: een professional inschakelen kost geld, en het onderhouden van mijn zeilschip kost al genoeg.

Maar is uw zeilblog (een blog is een website waarop iemand over een bepaald onderwerp regelmatig verhalen plaatst) niet eigenlijk een onderdeel van de hele zeilervaring? U wilt graag dat andere mensen uw verhalen lezen en uw foto’s bekijken. Als de website een logische, effectieve indeling heeft, en er ook nog eens mooi uitziet, zullen uw lezers vaker komen kijken, en zult u zelf ook trots zijn op hoe mooi alles gepresenteerd wordt! Pas dan komen verhalen en foto’s het best tot hun recht!

foto bij artikel zeilblog

Flexibel en betaalbaar

Ik kan zo’n zeilblog voor u (en samen met u!) ontwerpen, en voor u bouwen. En wel zo dat u uw artikelen, foto’s en ander materiaal overal kunt publiceren, zolang er maar een Internetverbinding mogelijk is.

Qua kosten zou het ook best eens kunnen meevallen, zeker als u bedenkt wat de andere onderdelen van uw zeiluitrusting hebben gekost, u straks alles gemakkelijk zelf kunt bijhouden, en ook nog eens meer bezoekers trekt! Een eenvoudige opzet kan al vanaf een paar honderd euro.

Om u een voorbeeld te geven, bekijkt u het zeilblog van Henk Haak eens: . De structuur en het beheer zijn zorgvuldig uitgedacht, de vormgeving is uiteraard op maat aangepast naar de wensen van Henk.

Als u meer wilt weten, of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, neemt u gerust met mij op!

foto bij artikel zeilblog

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2011 ★ Gepubliceerd: February 28, 2011
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *