Website voor uw medisch onderzoek of stichting nodig?

article header image

Het ontwikkelen van een website voor medisch onderzoek of voor een stichting met een medisch doeleinde heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Dat geldt ook voor de initiatiefnemers: u bent drukbezet, tijd dient effectief gebruikt te worden. Ik kom dus graag bij u op bezoek, dan hoeft u niet te reizen. Daarnaast ben ik door mijn ervaring in de medische sector bekend met de meeste terminologie, u hoeft dus niet alles uit te leggen.

medische-website

T.a.v. de website kan het bijvoorbeeld zijn dat u wilt dat de website goed zichtbaar is in Google. Of juist niet omdat de informatie voor een besloten beschikbaar is. Of misschien zijn er beperkingen vanuit betrokken ziekenhuizen waar rekening mee gehouden dient te worden.

Mijn ervaring als webdesigner in het ontwikkelen van websites met een medische achtergrond en mijn netwerk in medische kring zorgen ervoor dat ik goed in staat ben uw eisen en wensen te vertalen naar een professionele website, zowel op technisch als informatief en vormgevings-gebied.

Kijkt u eens rustig in mijn portfolio. U vindt daar mijn website ontwerpen van bijvoorbeeld

Kortom, bent u op zoek naar een webdesigner die de website voor uw medisch onderzoek of stichting kan ontwerpen, of heeft u hier een logo voor nodig? Dan bent u aan het goede adres! Neem gerust op voor een vrijblijvend gesprek.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2014 ★ Gepubliceerd: August 28, 2014
1 Comment

  • Wesley says:

    erg interessant maar er is ook veel behoefte aan medische websites waar men kwaaltjes kan opzoeken. Erg inspireend zelf ben ik ook bezig website op te zetten voor fysiotherapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *