Website verplicht voor tandartspraktijk vanaf 2012

article header image

Vrijgeven tarieven

Het ministerie van VWS is i.s.m. de mondzorgkoepel (ofwel de beroepsorganisaties van tandartsen: NMT, ANT, NVM, ONT, NVIJ en SRI) bezig een experiment in gang te zetten om de tandartstarieven vrij te geven. Het directe gevolg hiervan is dat iedere tandartspraktijk per 1-1-2012 een website dient te hebben met daarop informatie als tarieven, mogelijke behandelingen, informatie over prestatie-indicatoren, een prestatielijst, klantpreferenties en klantervaringen. Het doel hiervan is dat men tandartsen kan vergelijken op de diverse indicatoren.

Als u tandarts bent en nog geen website heeft, of uw website is niet klaar voor deze wijzigingen, kan ik u helpen. Als echtgenoot van een medisch specialist ben ik bekend met de medische wereld, het jargon en de drukte waarmee u te maken heeft. Het is voor mij dan ook geen enkel probleem om bijv. in de avonduren af te spreken.

Website op maat voor tandartsen en andere medisch specialisten

Ik heb reeds een aantal medisch-gerichte websites ontworpen en gebouwd zoals u in mijn portfolio terug kunt zien. Ik ontwerp en bouw websites geheel op maat, en optimaal afgestemd op uw wensen v.w.b. vormgeving, functionaliteit en beheermogelijkheden. Wilt u graag zelf teksten kunnen aanpassen of toevoegen, of dit bij iemand in uw praktijk neerleggen? Geen probleem, het geven van een eenvoudige training hiervoor is inbegrepen in het traject. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik dit beheer voor u verzorg.

Neem gerust eens contact op voor een gratis intakegesprek en vrijblijvende offerte.

Wilt u meer informatie over wat u te wachten staat? Via onderstaande link kunt u een radio 1-uitzending beluisteren.

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2011 ★ Gepubliceerd: June 27, 2011
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *