Op bezoek bij KWO op de Second Home beurs

SECOND HOME BEURS

Op 9, 10 en 11 maart 2018 vindt de jaarlijkse Second Home Beurs weer plaats, in de Jaarbeurs in Utrecht!

Op vrijdag 9 maart was ik te gast op de stand van Koopwoningen Oostenrijk, waar uitleg gegeven wordt over het slimme KWO-systeem. Al sinds jaar en dag ontwikkel ik voor KWO en haar klanten de websites. Ik ben dus een klein beetje bevoordeeld :-).

KWO CONCEPT

Maar toch, KWO onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie door hun concept: waar de concurrentie zich meestal beperkt tot het verkopen van door anderen gebouwde vakantiehuizen, richt KWO zich op de lange-termijn relatie met huizenbezitters. Door niet alleen de bouw, maar ook zaken als onderhoud en verhuur na oplevering van de vakantievilla te verzorgen. Dat heeft veel voordelen voor de koper: een stuk minder kopzorgen omdat alles gewoon geregeld wordt, en geen risico op onaangename verassingen zoals meerkosten of vertragingen.

Andere standhouders besteden hun geld vooral aan het uiterlijk vertoon op de beurs, KWO houdt liever de prijzen van de vakantievilla’s lager. Dat heeft u vast ook liever.

RENDEMENT

Overweegt u een vakantiehuis aan te schaffen, om zelf vakantie in te vieren of om uw spaargeld rendement te laten opleveren, breng dan een bezoekje aan de KWO-stand op de Second Home Beurs. U heeft nog het hele weekend!

Heeft u de beurs gemist? Dan kunt u altijd nog even kijken op de website van KWO: of mailen naar .

Met vriendelijke groet,
Boris Hoekmeijer

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2018 ★ Gepubliceerd: March 9, 2018
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *