Sponsor van Voorhoutse basketballclub Forwodians

Sponsor van Forwodians

Vanaf seizoen 2018-2019 ben ik met mijn bedrijf Boris Hoekmeijer Webdesign & Grafische vormgeving de trotse sponsorvan de mooiste basketballclub van de Bollenstreek, Forwodians uit Voorhout.

Basketball is wat mij betreft de mooiste sport die er is, hoewel je dat niet zou zeggen als je ons elke week ziet trainen :-). Hoe dan ook, basketball in Nederland kan wel een steuntje in de rug gebruiken, bij deze mijn bescheiden bijdrage.

Boris Hoekmeijer Webdesign Sponsor Forwodians Voorhout

Check de voor meer informatie over deze vereniging, of om lid te worden natuurlijk!

foto Boris Hoekmeijer
Ik ben Boris Hoekmeijer, webdesigner en grafisch vormgever in Voorhout, middenin de Bollenstreek.

Sinds 2010 ben ik zelfstandige ondernemer, en als een vis in het water! Ik vind het geweldig om voor elke nieuwe klant of elk nieuw project weer vanuit een ander perspectief een prachtige website of logo voor u te ontwerpen, of een WordPress (WPML) website in te duiken en de problemen op te lossen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft, of voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Boris
© 2018 ★ Gepubliceerd: November 28, 2018
Leave your thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *