Website Tent4Rent

Project: Ontwerp website Tent4Rent
Website: Tent4Rent.nl
Werkzaamheden: Ontwerp in Photoshop, omgezet naar custom WordPress thema.

Bijzonderheden:Tent4Rent is een jonge organisatie uit Oegstgeest, gespecialiseerd in verhuur van diverse soorten feesttenten, zoals party tenten, flextenten en freeform tenten. Opdracht: modern, strak ontwerp, content te beheren door de eigenaar, optimaal ingericht om goed vindbaar te zijn, en uiteraard vooral als uithangbord voor de organisatie: laten zien wat je allemaal met de flextenten kunt doen, en hoe chique het geheel oogt!

Homepage

Het website ontwerp is gebouwd in WordPress, en voorzien van een custom child theme (op basis van het Weaver Pro theme). De blauwgrijze en turqoise tinten zijn afkomstig van het logo. Er is veel gebruik gemaakt van nieuwe CSS3 mogelijkheden, zoals de schaduw achter de text, de reflectie van de social icons (alleen in Chrome en Safari) en de geleidelijke kleurovergangen van links bij het hoveren met de muis.

Kleurenpagina

Naast de website heb ik ook een huisstijl, bestaande uit visitekaartje, briefpapier, enveloppe en folder voor Tent4Rent ontworpen. Deze zijn hier te zien.

Copyright © 2012 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Tent4Rent — 1 Comment

  1. Boris is een vriendelijk persoon waar goed mee samen te werken is. Hij luistert goed naar wat je wensen zijn en heeft genoeg talent om er iets moois van te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden met de website en huisstijl die Boris voor mij heeft ontworpen: http://www.tent4rent.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *