Website Prenatale Screening NZH

Project: Ontwerp website Prenatale Screening NZH
Website: PrenataleScreening-NZH.nl
Werkzaamheden: WordPress thema op maat, met evenementenkalender en forum.

Bijzonderheden: Prenatale Screening noordelijk Zuid Holland is de overkoepelende organisatie voor allen die prenatale screening uitvoeren. Het doel van de organisatie is om de screening in de hele regio naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. De website levert hieraan een bijdrage door alle betrokkenen van evenementen op de hoogte te houden, en een contactmethoden te bieden voor het voorleggen van vraagstukken: aan de organisatie d.m.v. formulieren, aan alle leden d.m.v. een forum. De website dient tevens ten doel het publiek van informatie aangaande prenatale screening te voorzien.

De 3 foto’s beelden het proces uit: 1) Je bent zwanger 2) Nadenken over het al of niet doen van prenatale screening 3) Prenatale screening ondergaan (echoscopie e.d.).

Het website ontwerp is gebouwd in WordPress (child theme op basis van Weaver Pro), en voorzien van een geheel responsive design. D.w.z. dat de website weergave zich aanpast aan de beschikbare hoeveelheid schermruimte/resolutie. Daarnaast is er een evenementensysteem ingebouwd, alsmede een forum en diverse contactformulieren. Alle onderdelen zijn gemakkelijk door de contentbeheerder bij te werken en optimaal ingericht t.b.v. SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Evenementenkalender

Handboek subpagina

Naast de website heb ik voor Prenatale Screening noordelijk Zuid-Holland ook het logo ontworpen. Deze kunt u hier bekijken:
Logo Prenatale Screening NZH (RCNZH).

Copyright © 2012 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Prenatale Screening NZH — 1 Comment

  1. De specialiteiten van Boris zoals deze bij de kenmerken worden beschreven maakt hij in alle opzichten waar.
    Een hele prettige en constructieve samenwerking wat heeft geleid tot een mooie professionele en toegankelijke website. Boris is flexibel, snel en oplossingsgericht en heeft tenslotte veel geduld om de minder ervaren ‘klant’ op weg te helpen. En dat is erg fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *