Website Mars Proface

header-website-mars-proface

Project: Ontwerp website Mars Proface

Website: Mars Poface.com

Werkzaamheden: Bouw in WordPress

Bijzonderheden: Mars Proface B.V. is een members only marktplaats waar zelfstandige E&I offshore consultants op zoek naar opdrachten en bedrijven op zoek naar professionals bij elkaar worden gebracht.

Daar zijn er meer van zult u zeggen. Dat klopt, maar Mars Proface onderscheidt zich door zich in te zetten voor een voor beide partijen redelijke opzet: billijke tarieven en voorwaarden, en zonder de torenhoge tarieven die tussenliggende partijen vaak claimen.

Homepage

mars-proface-homepage

De ZZP-ers die een lidmaatschap weten te bemachtigen zijn van een gegarandeerd hoog professioneel niveau, zodat de opdrachtgevers weten dat ze een ervaren specialist krijgen. De ZZP-er is verzekerd van een eerlijk tarief. Mars Proface rekent slechts een beperkte fee voor het samenbrengen van de partijen. Iedereen profiteert dus!

Het website ontwerp is een volledig responsive design, en uitgevoerd in zwart, rood en geel. Kleuren die goed passen bij de branche waarbinnen Mars Proface opereert.

De ZZP-er kan op elk gewenst moment zijn/haar profiel bijwerken, zodat het up-to-date blijft. De opdrachtgever kan met een handig zoekfilter d.m.v. zoektermen en selectiemenu’s snel een shortlist van de meest geschikte kandidaten opstellen.

Gezien het internationale karakter van de offshore branche, is de website zowel in Nederlands als in Engels uitgevoerd.

About page

mars-proface-about-page

Naast het website ontwerp heb ik voor Mars Proface ook het logo ontworpen. Deze kunt u hier bekijken:
Logo Mars Proface.

Copyright © 2015 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Mars Proface — 1 Comment

  1. Boris heeft de website mars-proface.com met succes en naar volle tevredenheid ontworpen en gebouwd. Hij is vakkundig, zeer klantgericht en nauw betrokken. Dankzij zijn creatieve geest weet hij heel goed de visie van de klant te visualiseren in aansprekende logo’s, beelden, teksten en passende lay-outs en kleuren.
    Ik beveel Boris dan ook van harte aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *