Website Larserkant

Project: Ontwerp website Larserkant

Website: larserkant.nl

Werkzaamheden: Maatwerk ontwerp gebouwd in WordPress

Bijzonderheden: De website van Bedrijvencomplex Larserkant heeft tot doel haar huurders te faciliteren. Deze dienstverlening zal modulair worden uitgebouwd: in eerste instantie als extra reclamebord voor de verschillende bedrijven en winkels, later ook als informatiebron voor bijv. facturen, handleidingen voor diverse apparatuur, plattegronden, etc.

Het website ontwerp voor de binnenpagina’s is enigszins minimalistisch van vormgeving, en daardoor gefocust en doelmatig. Er wordt veel gebruik gemaakt van Google Street view om de panden van verschillende kanten goed te kunnen bekijken.

De homepage wordt gevormd door een satallietfoto van de Larserdreef en direct omgeving die in zijn geheel als link naar Google Maps fungeert. De locatie van de bedrijfspanden worden uitgelicht, en het menu kan uit beeld gehaald worden om meer overzicht te verkrijgen.

De website is opgebouwd in WordPress. Dit biedt alle mogelijkheden voor functionele uitbreidingen in de toekomst, en alle vrijheid voor het bepalen van de vormgeving.

Homepage

website-larserkant-homepage

Binnenpagina

website-larserkant-inner-page

Copyright © 2014 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *