Website De Vries Projecten

header-website-dvp

Project: Bouw website De Vries Projecten

Website: DeVriesProjecten.eu

Werkzaamheden: Bestaand ontwerp omgezet naar WordPress

Bijzonderheden:
Mark de Vries heeft zich gespecialiseerd in het managen van grote projecten, meestal voor de overheid op het gebied van infrastructuur en waterwegen. Hij heeft hierbij bijzonder oog voor duurzame oplossingen, en is bedreven in het opereren in politiek gevoelige omgevingen.

Dat is mooi, maar hoe zit het met die website?

Homepage

devriesprojecten-website-homepage

De website is een paar jaar geleden ontworpen en gebouwd. Er is destijds geen aandacht besteed aan responsive design, of de mogelijkheid zelf content toe te voegen. Hierop is besloten hetzelfde website ontwerp als uitgangspunt te nemen, met de gebruiksvriendelijkheid zat het al goed, en De Vries Projecten was nog heel tevreden over de vormgeving. Dus gewoon opnieuw bouwen, maar nu in WordPress, zodat content eenvoudig kan worden uitgebreid en aangepast, en geheel geschikt gemaakt voor weergave op alle schermformaten.

Portfolio pagina

devriesprojecten-website-portfolio-page

Copyright © 2015 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website De Vries Projecten — 1 Comment

  1. Experienced Civil Engineering Project Manager

    Boris Hoekmeijer heeft voor mij een statische html-website omgebouwd tot een responsive website in WordPress. Hierdoor kan ik eenvoudiger mijn website bijwerken. Hij heeft in korte tijd de essentie van de oude website weten te doorgronden en dit gevangen in de nieuwe website. Hij luisterde goed naar mijn wensen en kwam met goede en slimme ideeën voor verbeteringen om de website toekomstbestendiger te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *