Website Betty Hulsbosch Logistics

header-website-bhl

Project: Ontwerp website BHL (Betty Hulsbosch Logistics) pakketdienst

Website: BHL-pakketdienst.nl

Werkzaamheden: Ontwerp in HTML/WordPress

Bijzonderheden: BHL pakketdienst vult het gat op tussen bedrijven die pakketpost willen verzenden en Selekt Vracht, een pakketbezorgingsdienst. BHL regelt het hele logistieke proces zodat de verzender er geen omkijken meer naar heeft. De website opdracht was om een eenvoudige, maar strak vormgegeven website ontwerp te ontwikkelen. Goed toegankeljk, professioneel en overzichtelijk. Het moest een aantrekkelijk uithangbord voor de organisatie woren, en diende als eerste contactpunt voor (potentiële) klanten te overtuigen.

Uiteindelijk is het een WordPress website met slechts één pagina geworden. De bediening gebeurt d.m.v. tabs, waardoor het geheel eenvoudig is voor zowel de bezoeker als de contentbeheerder. Qua SEO is de website sober, maar doeltreffend opgezet: weinig, maar goed gerichte zoektermen.

Over BHL tab

website-bhl-homepage

Naast het website ontwerp heb ik voor BHL ook het logo ontworpen. Deze kunt u hier bekijken: Logo BHL.

Copyright © 2013 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Betty Hulsbosch Logistics — 1 Comment

  1. Ik had voor mijn visitekaartjes een logo bij vistaprint vandaan.
    Boris mocht dat niet zo maar over nemen van vista print. Hij is aan het zoeken geweest tot hij een perfect logo tegen kwam voor mijn website. Ik heb absoluut geen verstand ve website, maar met wat ideeen en doelstellingen kon Boris er een prachtige website van maken. Kijk maar eens op http://www.bhl-pakketdienst.nl en oordeel zelf over deze mooie website,Boris heeft ook mijn website gemaakt en ik heb totaal geen verstand daarvan.

    Boris is geduldig en heeft zoveel talent; of je nu verstand er van hebt of niet; bij Boris ben je aan het juiste adres.
    Ook mijn volgende website laat ik door Boris maken, want dan weet ik zeker dat het er zeer proffesioneel uitziet. Kijk maar eens bij http://www.bhl-pakketdienst.nl en oordeel zelf over deze prachtige website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *