Website Apotheek WZA 2.0

header-website-apowza-v2

Project: Ontwerp website Apotheek WZA 2.0

Website: ApotheekWZA.nl

Werkzaamheden: Maatwerk ontwerp gebouwd in WordPress

Bijzonderheden:
De eerste website van de apotheek van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) was qua vormgeving en informatievoorziening afgestemd op de website van het WZA. De nieuw geïmplementeerde richtlijn voor apothekers en medicatiedistributeurs te handelen volgens de zes Veilige Principes, vereiste echter een nieuwe informatiestructuur. De toegenomen zelfstandigheid was een goede aanleiding het WZA vormgevings-stramien ook los te laten.

Het resultaat is een modern, volledig responsive mobile first website ontwerp: navigatie op basis van de veilige principes zorgt voor een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke structuur waarmee het juiste artikel gemakkelijk te vinden is ondanks de grote hoeveelheid informatie.

Het website ontwerp is sterk visueel gericht, zodat de bezoeker gemakkelijk zijn weg vindt, en het geheel er fris en modern uitziet.

Categorieënpagina

website-apowza-v2-categorie

Naast de website heb ik voor Apotheek WZA ook een flyer ontworpen ter promotie de lancering van de website. Deze kunt u hier bekijken:
Flyer Apotheek WZA website v2 lancering.

Copyright © 2015 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Apotheek WZA 2.0 — 1 Comment

  1. Clinical pharmacist at Wilhelmina Ziekenhuis Assen

    Al bijna drie jaar werken wij samen met Boris. Hij is verantwoordelijk voor het prachtige ontwerp van onze website en verzorgt tevens de hosting. Hij reageert altijd snel op vragen of wensen van onze kant en denkt mee over goede oplossingen. Wij krijgen veel complimenten van onze klanten over de site, maar oordeelt u vooral zelf: ApotheekWZA.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *