Website 100 procent jij jongerencoaching

Project: Website 100 procent Jij (100% jij)
Website: 100procentjij.nl
Werkzaamheden: Website ontwerp in Photoshop, omgezet naar custom WordPress thema

Bijzonderheden:100% jij coacht jongeren tussen de twaalf en twintig jaar. Gedreven door passie helpt Len Abma jongeren hun problemen het hoofd te bieden. De website moest dus zowel jongeren in die leeftijdsgroep als ouders aanspreken. Daarnaast moest de passie die Len voor haar werk aan de dag legt tot uiting komen. Het resultaat is een frisse, hippe website met transparente blokken, waarbij elke pagina is voorzien van een eigen foto-achtergrond die zichzelf aan elke resolutie aanpast (met behoud van verhoudingen). Met alle dynamiek van een CMS, dus gemakkelijk door de eigenaar zelf te voorzien van nieuwe content.

N.B.: de website is inmiddels aangepast qua uiterlijk. Deze lay-out is niet meer te bekijken.

Homepage

Nieuws pagina

Op de nieuwspagina is de Facebook wall van 100% Jij te zien, een praktische en eenvoudige methode om nieuwsberichten te tonen.

U kunt hier tevens het ontwerp van het logo, het visitekaartje en de flyer van 100% JIJ bekijken.

Copyright © 2011 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving, Voorhout.


Comments

Website 100 procent jij jongerencoaching — 1 Comment

  1. Wat ben ik blij dat Boris op mijn pad gekomen is. Hij kreeg van mij de opdracht om een logo en website te maken voor mijn coachpraktijk. Ik ben jongerencoach. Het was dus van belang dat de site jongeren maar ook de ouders aan zou spreken. Daar is hij absoluut in geslaagd!!
    Z’n eerste ontwerp was gelijk een schot in de roos. Het contact verliep heel open en prettig. Boris verstaat z’n vak en heeft oog voor detail!!
    Kijk zelf naar het resultaat: http://www.100procentjij.nl
    Ik kan Boris zeker aanbevelen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *