design met passie mijn blog
<h3>Huisstijl Tent4Rent</h3><br/>Tent4Rent is een jonge organisatie uit Oegstgeest, gespecialiseerd in verhuur van diverse soorten feesttenten, zoals party tenten, flextenten en freeform tenten. Opdracht: modern, chique ontwerp, met als uitgangspunt het logo en de productfoto’s. Het resultaat is een serie huisstijlelementen die het eigenlijke product eer aan doet: mooie, flexibele, chique partytenten. <br/>Klik <a href='http://borishoekmeijer.nl/ontwerp-huisstijl-tent4rent/' title='link naar portfolio artikel huisstijl Tent4Rent' target='_blank'>hier</a> voor plaatjes van de verschillende items. <h3>Huisstijl De Haarlemse</h3><br/>De Haarlemse is een financiëel dienstverlener. De uitstraling die de opdrachtgever zocht was klassiek, ervaren: een organisatie met haar wortels in Haarlem, die al lang meedraait en zijn betrouwbaarheid heeft aangetoond.
Het door mij ontworpen logo past hier goed in: een klassiek lettertype, gecombineerd met rustige kleuren en de beroemde Amsterdamse Poort. Dit logo komt natuurlijk terug in de huisstijl. De sfeer is doorgezet door het toevoegen van bewerkte foto's van andere bekende Haarlemse gebouwen en het wapen van Haarlem. <br/>Klik <a href='http://borishoekmeijer.nl/ontwerp-huisstijl-de-haarlemse/' title='link naar portfolio artikel huisstijl De Haarlemse' target='_blank'>hier</a> voor plaatjes van de verschillende items. <h3>Huisstijl Anjo Hermans Meubelmakerij</h3><br/>Anjo heeft zelf de basis voor het logo bedacht. Nadat ik dit had uitgewerkt en van kleuren had voorzien, vormde dit, i.c.m. La Linea als inspiratie, de basis voor de huisstijl: een moderne, professionele, creatieve en originele lijn die goed verbeeldt waar Anjo Hermans voor staat: creatieve oplossingen en een hoge kwaliteit.

Het visitekaartje en de enveloppe zijn tevens voorzien van een QR-code. Deze kan met een smartphone worden ingescand, waardoor de website direct wordt geopend. <br/>Klik <a href='http://borishoekmeijer.nl/ontwerp-huisstijl-anjo-hermans-meubelmakerij/' title='link naar portfolio artikel huisstijl Anjo Hermans Meubelmakerij' target='_blank'>hier</a> voor plaatjes van de verschillende items.