Ontwerp

Wat kan ik voor u ontwerpen?

website

Uw website is dé manier om uw organisatie aan de wereld te presenteren, uw uithangbord! Het is de plaats waar u bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst moet weten aan te sporen om niet verder te kijken, maar contact met ú op te nemen.

Hierop heeft u zelf veel invloed! Door een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en goed op de doelgroep afgestemde website te laten ontwerpen door een webdesigner, en deze van de juiste, gerichte informatie te voorzien, zult u merken dat u het aantal contacten (leads) flink kunt laten toenemen, en dat groeiende aantal contacten bezorgt u uiteindelijk een groter aantal klanten (conversie). Een beetje extra investeren in een gedegen website betaalt zich zeker uit in.

Nog belangrijker dan de website zelf, is de vindbaarheid (search engine optimization of SEO). Ik zorg ervoor dat de uw website hiervoor optimaal wordt ingericht, en leg u uit wat er nog meer bij komt kijken om goed vindbaar te worden.

logo

Een krachtig, sterk logo maakt veel verschil in de uitstraling en het succes van uw organisatie of product: een pakkend beeldmerk blijft mensen bij. Ze zullen het de volgende keer herkennen, en het gevoel hebben dat het een bekend merk is. En bekend staat in ons hoofd al snel gelijk aan kwaliteit. Uw logo zegt ook van alles over uw organisatie. Bij grote bedrijven zijn er hele afdelingen verantwoordelijk voor wat men ‘branding’ noemt: hoe zetten we ons merk in de markt? Het logo speelt hierbij een sleutelrol.

Ik ontwerp logo’s. Misschien is een logo ontwerpen nog wel mooier werk dan een website maken! Voor mij is het de ultieme creatieve uitdaging om met de beperkte ruimte die een beeldmerk biedt iets te ontwerpen dat in het oog springt, mensen bijblijft. Het is heel leuk om in de huid van een organisatie te kruipen en de cultuur, de visie, de doelgroep en het product samen te ballen en terug te brengen tot de essentie!

Ik ontwerp voor u een krachtig logo dat past bij uw organisatie en uw product of dienst.

drukwerk

U wilt natuurlijk dat uw drukwerk, of dit nu visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, flyers of iets anders zijn, past bij de stijl van uw logo en website.

De eisen die aan de vormgeving van drukwerk gesteld worden zijn sterk afhankelijk van het product. Een visitekaartje vraagt vaak om vormgeving van de inhoud (logo en contactinformatie). Bij het vormgeven van een huisstijl moet het veel subtieler, de aandacht moet ten slotte voornamelijk naar de inhoud gaan. Het vormgeven van de layout van een flyer of presentatiemap is weer een heel ander verhaal. Daarnaast is het te bedrukken materiaal van groot belang. Elk materiaal heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen en aandachtspunten. Dit kan ook voor hoge drukkosten zorgen. Ik leg de mogelijkheden en consequenties aan u uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als u wilt kan ik ook het drukproces regelen met de drukker. Ik heb een aantal drukkers in mijn netwerk die goed werk leveren tegen een redelijke prijs.

Het is mijn passie om voor elke situatie het beste ontwerp te maken. Mijn benadering is persoonlijk, gedreven en creatief. Ik lever maatwerk, vind overal een oplossing voor en rust niet voordat het 100% goed is. Een ander belangrijk punt is de communicatie: u bent zelf namelijk de belangrijkste factor in het ontwikkelen van een ontwerp! Samen brengen we uw wensen, ideëen, visie en smaak in kaart, waarna ik aan de slag ga om dit naar het juiste ontwerp te vertalen. Dus heeft u een webdesigner in Voorhout nodig? Heeft u een logo ontwerper in Voorhout nodig? Of heeft u een drukwerk ontwerper in Voorhout nodig? U bent bij mij aan het juiste adres! Wilt u meer weten? Neem contact op, of vraag een offerte aan.