Website Anjo Hermans Meubelmakerij

Project: Ontwerp Anjo Hermans Meubelmakerij
Website: AnjoHermansMeubelmakerij.nl
Werkzaamheden: Ontwerp in Photoshop, omgezet naar custom WordPress thema.

Bijzonderheden: Anjo Hermans is een enthousiaste meubelmaakster die mooi vakwerk aflevert. Zowel logo als website waren aan een nieuw jasje toe. Eerst heb ik haar eigen logo-idee uitgewerkt en in meerdere opties aan haar voorgelegd. Nadat ze hieruit een keuze had gemaakt, heb ik de website ontworpen op basis van de logokleuren. Inspiratie bij de vormgeving vormde “La Linea”. Anjo heeft nu een website waarop de mooie dingen die ze maakt tot hun recht kunnen komen, en waar ze zelf eenvoudig teksten en foto’s aan kan toevoegen.

Homepage

Het website ontwerp is gebouwd in WordPress, en voorzien van een custom child theme (op basis van het Weaver Pro theme). Er is subtiel gebruik gemaakt van CSS3 technieken, de grijs/blauwe en aubergine tinten geven een mooie kleurcombinatie, het ontwerp is tegelijk strak en professioneel aan de ene kant, en speels en eigenzinnig aan de andere kant. Net als Anjo en haar werk!

Werkpagina

Naast de website heb ik voor Anjo Hermans Meubelmakerij ook een huisstijl ontworpen. Deze kunt u hier bekijken:
Anjo Hermans Meubelmakerij huisstijl.

Copyright © 2012 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Website Anjo Hermans Meubelmakerij — 1 Comment

  1. Blij dat ik Boris heb gevraagd voor mijn website! Omdat ikzelf liever een stuk hout in mijn handen heb was het heel fijn om het hele proces in zijn deskundige handen te geven. Hij heeft goed geluisterd, uitgelegd en een prachtige site gemaakt.
    Ook zijn ontwerpen zijn top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *