Website 3M Juridisch Advies

Project: Ontwerp 3M Juridisch Advies
Website: 3MJuridisachAdvies.nl
Werkzaamheden: Ontwerp in Photoshop, omgezet naar one-page HTML5 website

Bijzonderheden: 3M Juridisch Advies levert hoogwaardig juridisch advies, en is gespecialiseerd in ambtenarenrecht. Het doel van de website was om éénmalig een sterk concept neer te zetten dat als visitekaartje kon dienen. Bijwerken van content was niet nodig.
Het resultaat is een éénpagina website (one-page website). Een one-page website geeft extra mogelijkheden voor subtiele overgangseffecten naar de verschillende subpagina’s (die voor de bezoeker ogen als separate pagina’s). Hierdoor oogt het geheel modern en professioneel, en is de bediening erg gebruiksvriendelijk. Een website waar 3M Juridisch Advies weer jaren mee vooruit kan. De website is tevens aangepast om goed te worden weergegeven op iPad en iPhone.

Het website ontwerp is gemaakt in Photoshop, en daarna omgezet naar HTML5 i.c.m. CSS3 en JQuery. Voor een optimale ervaring kunt u het beste FireFox, Safari of Chrome gebruiken, alhoewel de website ook in Internet Explorer probleemloos werkt (sommige CSS3 effecten zijn nog niet beschikbaar in Internet Explorer). De creatieve, moderne vormgeving is een goede weergave van hoe er bij 3M Juridisch Advies gewerkt wordt.

De complete website

N.B.: De nieuwe website gaat per 1/1/2013 live.

Naast de website heb ik voor 3M Juridisch Advies ook het logo en de huisstijl ontworpen. Deze kunt u hier bekijken:
3M Juridisch Advies logo, 3M Juridisch Advies huisstijl.

Copyright © 2012 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *