Logo Droomkinderkamer

Project: Ontwerp logo Droomkinderkamer

Website: droomkinderkamer.nl

Werkzaamheden: Ontwerp in Illustrator

Bijzonderheden: Droomkinderkamer verkoopt vintage kinderledikantjes en moderne of retro accessoires. Voor aanstaande moeders met gevoel voor stijl!

Het logo ontwerp is een combinatie van deze stijlen: vintage retro en modern. De simpele, dikke lijnen zijn modern, de tekening zelf, de groen- en grijstinten en het lettertype zijn uit de retro-hoek. Het beeldt een baby in een ledikant uit, en tegelijkertijd een wolk.

Logo ontwerp

logo-droomkinderkamer

Naast het logo ontwerp heb ik voor Droomkinderkamer ook de website ontworpen en gebouwd. Deze kunt u hier bekijken:
Website Droomkinderkamer.

Copyright © 2014 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Logo Droomkinderkamer — 1 Comment

  1. Boris heeft het logo en de website voor https://www.droomkinderkamer.nl ontworpen.
    Het was een zeer plezierige manier van samenwerken. Tijdens het bouwen van de site kon ik mee kijken. Wanneer ik een nieuw idee had of verandering paste hij dit na mailcontact gelijk voor me aan en zag ik dezelfde dag het resultaat. Dit werkte voor mij heel fijn en was zo zeer betrokken bij het ontwerpproces. Boris heeft mijn wensen goed aangevoeld en kwam met hele leuke aanvullingen. Boris nogmaals bedankt daarvoor! Wanneer ik weer een website nodig heb, heb ik mijn adresje wel gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *