Logo Betty Hulsbosch Logistics

header-logo-bhl

Project: Ontwerp logo BHL (Betty Hulsbosch Logistics pakketdienst)

Website: BHL-pakketdienst.nl

Werkzaamheden: Ontwerp in Photoshop

Bijzonderheden: BHL pakketdienst verzorgt het logistieke proces voor pakketbezorging: pakketten worden bij de klant opgehaald, en bij bezorgdienst Selekt Vracht afgeleverd. De grijze vlakken in het logo ontwerp beelden een postpakket uit, het blauwe en oranje vlak symboliseert de reis van klant naar bestemming.

logo-bhl

Naast het logo ontwerp heb ik voor BHL ook de website ontworpen en gebouwd. Deze kunt u hier bekijken:
Ontwerp website BHL.

Copyright © 2013 Boris Hoekmeijer webdesign en grafische vormgeving


Comments

Logo Betty Hulsbosch Logistics — 2 Comments

  1. Dankjewel Betty. Ik heb het logo overigens niet gevonden, maar zelf ontworpen. Voor de goede orde :-).

  2. Ik had voor mijn visitekaartjes een logo bij vistaprint vandaan.
    Boris mocht dat niet zo maar over nemen van vista print. Hij is aan het zoeken geweest tot hij een perfect logo tegen kwam voor mijn website. Ik heb absoluut geen verstand ve website, maar met wat ideeen en doelstellingen kon Boris er een prachtige website van maken. Kijk maar eens op http://www.bhl-pakketdienst.nl en oordeel zelf over deze mooie website,Boris heeft ook mijn website gemaakt en ik heb totaal geen verstand daarvan.

    Boris is geduldig en heeft zoveel talent; of je nu verstand er van hebt of niet; bij Boris ben je aan het juiste adres.
    Ook mijn volgende website laat ik door Boris maken, want dan weet ik zeker dat het er zeer proffesioneel uitziet. Kijk maar eens bij http://www.bhl-pakketdienst.nl en oordeel zelf over deze prachtige website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *