• Ik ontwerp met passie en onderneem met overtuiging! Ik wil voor u en mijzelf het beste resultaat bereiken: trots op het eindresultaat, en een goed gevoel over de samenwerking. Het is vaak het begin van een langdurig partnerschap, waarin ik met u mee blijf denken over vernieuwingen.

 • Wat kan ik voor u doen?
  + Merkconceptontwikkeling;
  + Ontwerp en bouw website;
  + Ontwerp logo en drukwerk;
  + Trainingen contentbeheer en fotobewerking met Photoshop

 • Ik combineer een brede ervaring in het bedrijfsleven met een creatieve geest. Daarom is uw opdracht bij mij in veilige handen: het proces verloopt prettig door regelmatige communicatie, en het combineren van uw branche- en vakkennis met mijn creativiteit en marketingkennis, groeit het concept als vanzelf naar een geslaagd eindresultaat.

 • Ook na het project ben ik flexibel beschikbaar voor aanpassingen en probleemoplossing. Ik geloof in een eerlijke benadering en goede service: geef de service die je zelf zou willen krijgen.
  U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte!

Met vriendelijke groet,

Boris HoekmeijerWebdesign en grafische vormgeving